Iluzia realității

945Întrebare: Într-un vis vedem imagini diferite, trăim tot felul de situații. Când ne trezim, realizăm că tot ceea ce nu era real și ceea ce am văzut în visul nostru pur și simplu nu există. Și a doua zi uiți cu totul.

Cabala spune că lumea noastră este o iluzie. Înseamnă asta că atunci când cineva, la intrarea în spiritualitate, se trezește din hibernarea pământească, și iluzia dispare?

Răspuns: Nu. Faptul este că această iluzie nu va dispărea până când întreaga lume nu va fi complet corectată. Și chiar dacă contactul corporal al unei persoane cu lumea dispare, prezența lui în această lume oricum nu dispare. Adică, în linii mari, morții sunt împreună cu noi.

La urma urmei, toate acestea sunt o dorință care este înfățișată în fața noastră. Poate că ia forme speciale, dar în sine, este ceva etern.

Lumina a creat o dorință care ar trebui să ia o formă asemănătoare cu lumina și să treacă de la calitatea primirii la calitatea dăruirii. Aceasta este întreaga cale. Dar dorința însăși există paralel cu lumina; sunt, ca să spunem așa, echivalente.

KabTV „Am primit un apel. Realitatea într-un vis” 09.06.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: