Imaginea lumii este înfățișată în noi

715Întrebare: Cum este capabil creierul să traducă o asemenea avalanșă de frecvențe pe care le percepe  cu diversele simțuri: frecvențele luminii, frecvențele sunetului, percepțiile noastre specifice asupra lumii? Cum producem această avalanșă, din fluxul general de informații?

Răspuns: Toate simţurile noastre sunt doar conductoare, nimic mai mult. Acestea sunt terminații nervoase care se presupune că sunt implicate și au un fel de influență în interior. De fapt, nu primesc nimic din exterior.

O astfel de inervație ne este dată astfel încât să ne simțim pe noi înșine și să creăm această imagine în noi înșine. În practică, suntem destinatarii finali ai informațiilor pe care le primim din exterior. Aceste informații există peste tot în jurul nostru. Și fiecare își formează o imagine a lor în sine însuşi.

Această imagine ar fi creată de ochii, urechile și cele cinci simțuri ale noastre. De fapt, este creată din informațiile pe care le primim. Înfățișăm o imagine a lumii în noi înşine.

Ni se pare că această lume este în afară și se presupune că simțurile noastre primesc toate informațiile din exterior. Acesta este un lucru atât de înșelător! În viitor, omenirea va descoperi acest lucru complet.

KabTV “Prim-plan. Hologramă” 7/28/11

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed