Îmi pare rău că te-am născut

962.1Comentariu: Anna scrie: „Dragă Michael Laitman, sunt atât de înclinat să spun copiilor mei: „Iartă-mă că te-am născut în această lume îngrozitoare.” Nu pot să vă spun cât de mult îmi este frică pentru ei.”

Există din ce în ce mai multe astfel de scrisori.

Răspunsul meu: Nu putem face nimic în privința asta. Trebuie să credem că suntem în controlul complet al Creatorului și, prin urmare, trebuie să ne continuăm viața cât mai mult posibil, și atât cât o înțelegem, într-un fel de apropiere de El, adică în calitatea dăruirii, în calitatea conexiunii dintre toți și să dorim ca lumea să se unească.

Cred că totuși vom încerca să ajungem la corectarea generală într-un mod bun, deși dacă nu, atunci, desigur, aceeași forță amabilă care ne este pregătită pentru a ne apropia unii de alții, va fi simțită ca una foarte aspră.

Comentariu: Dar vorbiți cu cineva obișnuit, cu picioarele pe pământ, care vrea să trăiască o viață simplă, normală.

Răspunsul meu: Nu contează ce vrea el. Ceea ce contează este ce are de făcut.

Întrebare: Nu vom mai putea să trăim o viață simplă?

Răspuns: Nu, nu vom putea. Pur și simplu vom fi chinuiți de forțele superioare care trebuie să ne apropie unul de celălalt și să ne învețe cum să interacționăm corect unii cu alții până când Creatorul se va dezvălui între noi ca o forță a binelui, forța iubirii, forța conexiunii.

Îți poți imagina cât mai trebuie să ne maturizăm înainte de asta?

Comentariu: Îmi pot imagina. Omul nu vrea.

Răspunsul meu: Nimeni nu vrea să sufere. Totuși, nu ar trebui să ne dorim suferință, mai degrabă ar trebui să dorim să facem lumea un loc mai bun, fără a fi forțați de suferință.

Comentariu: Mai ales femeile care nasc copii care vor ca copiii lor sa se simta bine in viitor.

Răspunsul meu: Firesc. Aceasta este cea mai bună forță din natură. Ei sunt cei care ar trebui să facă întreaga lume și toți oamenii să se gândească la pace, la o bună legătură și la corectare, tocmai de dragul copiilor lor.

Întrebare: Deci, oricum vom avea copii?

Răspuns: Trebuie! Acest proces trebuie să continue. Încă vom ajunge la pace în lume. Problema este în ce fel. Trebuie să încercăm să explicăm tuturor că există posibilitatea de a ajunge la o legătură comună, o legătură bună, nu într-un mod rău, nu cu ajutorul firii noastre, care ne va obliga să ne corectăm, ci într-un mod bun, când vom înțelege că procesul de corectare se poate întâmpla și cu participarea noastră.

Există două căi între noi pentru a atinge același scop. Vom încerca să ajungem la el într-un mod bun.

Întrebare: Ce se cere unui om obișnuit?

Răspuns: Să încerce să găsească conexiuni bune cu alți oameni. Și să spună tuturor cât de crucial este acest lucru. În caz contrar, natura ne va forța într-un mod rău să facem asta.

KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” 16/12/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed