Impactul surselor și al mediului potrivit

260Întrebare: Dacă o persoană se obișnuiește automat să citească, să spunem Cartea Zoharului sau a Psalmilor sau să se roage, acest lucru o dezvoltă?

Răspuns: Da. Dacă se angajează în ea tot timpul, atunci fie Cartea Zoharului, fie orice alte surse corecte, încep să-l influențeze și vedem cum se schimbă.

Aceasta în principiu, este valoarea lor. De unde mai putem primi Forţa Superioară, energia superioară, influența superioară asupra noastră? Noi trebuie să le atragem la noi.

Influența forței superioare vine tocmai ca rezultat al învățării, citirii, studierii surselor și cel mai important fiind într-o societate specială, într-un mic grup special – grupul de zece – care pot organiza un mediu adecvat pentru o persoană, atunci când pur și simplu cade sub influența lor și este gata să se schimbe. Și chiar dacă el nu este cu adevărat pregătit, tot îl schimbă.

Întrebare: Recomandați să citim din surse în grupul de zece de două sau trei ori pe zi, astfel încât să devină un obicei?

Răspuns: Da. Dar asta nu este totul. La urma urmei, citirea surselor se întâmplă adesea individual: tu și sursa. Și când ești tu și mediul înconjurător, adică nu oameni în stadiul mineral, vegetal și animal, ci umani, oameni speciali care îți arată relațiile corecte și îți cer același lucru, atunci se dovedește că te înalţi pe tine la niveluri spirituale.

Întrebare: Mulți oameni sunt învățați din copilărie să se roage, să citească psalmi și o persoană le citește automat pentru că i s-a spus că va primi un fel de răsplată pentru aceasta atât în ​​această lume cât și în lumea viitoare.

Și dacă nu este obișnuit cu asta din copilărie, atunci începe să-şi pună întrebarea: „De ce să citesc?” de vreme ce nu simte plăcere în aceste texte și nu le înțelege. Cum poate o persoană să-și dezvolte un obicei în asta? Sau obiceiul constă în eforturi? Ai spus odată că făcȃnd un efort devine un obicei.

Răspuns: Relativ. Totul depinde de societate. Cel mai important lucru este să creăm mediul potrivit pentru orice persoană, pentru orice companie, societate și oameni, astfel încât toată lumea să poată găsi mediul în care se poate dezvolta corect.

KabTV “Stări Spirituale” 6/25/21

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: