Împinşi într-un vârtej spiritual

Unitatea prietenilor este locul unde dezvălui lumea spirituală. În momentul în care voi reuşi să unesc toate dorinţele noastre împreună, voi vedea în acest punct de unicitate o deschidere, intrarea care duce în interiorul lumii superioare! Brusc, va apare şi se va desfăşura şi, prin acest punct, voi descoperi o nouă dimensiune spirituală sau dorinţă.

Şi, este clar că, în jurul acestui punct de intrare există o mulţime de obstacole. Şi ele nu sunt de fapt obstacole, dimpotrivă, ele încearcă să mă orienteze pentru a intra în spiritualitate în mod corect, încât se pare că vin voluntar la mine, din toate părţile.

Dar, dacă nu disper şi încerc, în schimb, să înţeleg că funcţionează ca “un ajutor împotriva mea”, atunci voi traversa toate barierele şi voi intra în lumea spirituală. Intrarea va apărea exact în acest punct specific.

Acum, acest lucru pare dificil şi imposibil, dar brusc, se va deschide pentru ca noi să ne îndreptăm direct! Nu trebuie să forţăm pentru a intra – pur şi simplu ne va trage în sine.

Din partea a patra a Lecţiei zilnice de Cabala, 12.10.2010, Scrierile lui Baal HaSulam

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: