Implantarea unui cip și trezirea

Întrebare: Oamenii din Suedia au început să se intereseze foarte mult de Biohacking în ultima vreme. Biohacking implantează un cip de mărimea bobului de orez sub piele, în care sunt înregistrate toate datele unei persoane: numărul cardului său de credit, numărul pașaportului și alte informații și documente personale. Scandinavii susțin că este mult mai simplu să trăiești așa.

Unde ne duce o astfel de tendință de creștere?

Răspuns: Cred că acest lucru îi va aduce pe oameni să determine și să discearnă marea goliciune din interiorul lor și vor fi obligați să facă ceva în acest sens. Cip-urile nu îi vor mai ajuta și vor trebui să caute o sursă care să îi împlinească.

Omul se va confrunta cu veșnica întrebare „Unde sunt? Pentru ce trăiesc? La ce servesc toate acestea? Toate cipurile, toate ecranele computerului și ale telefonului, la ce m-au adus toate acestea? Am de toate și, de fapt, pot vedea întreaga lume pe un ecran mic sau mare și pot comunica cu toată lumea, dar ce urmează? Și la ce servesc toate acestea? Iată-mă, așezat în fața unui ecran gol, fără să știu cum să mă conectez cu mine și cu ceilalți. ”

Ăsta este un lucru bun. Ne va direcționa să căutăm răspunsul corect și adevărat la întrebarea: „La ce servesc toate acestea?”

Întrebare: Cel care își pune această întrebare ajunge la un răspuns?

Răspuns: Ar trebui să ajungă la un răspuns. Nu imediat, suferă pe drum și caută, dar aceasta este calea corectă. Va căuta un răspuns despre el însuși! „Unde sunt? Unde este locul meu în această lume? ” Este vorba despre o căutare uimitoare și despre înțelepciune!

Întrebare: Unde se află fericirea lui aici?

Răspuns: Fericirea constă în găsirea unui răspuns. Va descoperi brusc că există o astfel de forță, un astfel de gând, care așteaptă această întrebare și care este gata să răspundă. Aceasta este o întâlnire, o întâlnire cu spiritul său.

Întrebare: Va înțelege că de fapt acest spirit l-a condus la această întâlnire?

Răspuns: Da. Atunci va vedea și va înțelege totul. Va fi ca revelația lumii, de la începutul creației sale până la sfârșit, și toate împreună! Totul va fi clar.

Din emisiunea de pe KabTV „Știri cu Dr. Michael Laitman” din 27.01.2018

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: