Implementarea Cabalei

945Comentariu: Ați creat o comunitate internațională cu un număr mare de oameni din diferite țări, în plus, o fabrică de diseminare care popularizează Cabala lui Rabaș și Baal HaSulam.

Răspunsul meu: Nu, cred că este imposibil să popularizezi Cabala. Poate așa pare. Dar asta nu este treaba mea. Nu sunt un promotor, ci un implementator.

Ce rost are ca lumea să cunoască cuvântul „Cabala” sau legile acesteie, precum populara fizică?

Îmi îndeplinesc misiunea de a da un exemplu de umanitate viitoare în lumea noastră, când oameni complet diferiți, cu înclinații diferite, se unesc în anumite limite. Și pornind de la zero, fără nicio aspirație pentru spiritualitate, programul creației sau Creator, ei încep treptat să se transforme în oameni ai lumii superioare, adică uniți și completându-se reciproc într-o singură structură spirituală în care vor simți treptat Creatorul.

Aceasta este implementarea Cabalei! Pentru că este înțelepciunea dezvăluirii Creatorului în lumea noastră. Aceasta este ceea ce Baal HaSulam scrie în articolul „Esența înțelepciunii Cabalei”.

Cabala este o metodă de dezvăluire a Creatorului omului din lumea noastră. Asta fac.Implementez Cabala și nu o popularizez. Vreau să se întâmple asta. Iată spre ce mă îndrept.

Am un program foarte clar, un plan clar de realizat nu doar într-un anumit loc, ci simultan în cercurile din întreaga lume unde există grupurile noastre.

Sarcina mea constă în dezvoltarea acestei metode și în modul de abordare a omului modern, și de a explica în cuvinte care să fie înțelese, care nu sunt respingătoare ci atractive, faptul că doar conexiunea este soluția tuturor problemelor până la mântuirea comună.

KabTV „Am primit un apel. Cabaliștii din ultima generație” 07.09.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed