Importanța lecției zilnice de Cabala

219.01Întrebare: În timpul congresului, în grupul de zece au fost tot timpul 10 până la 11 persoane. Ce pot face pentru a-mi susține prietenii, astfel încât să avem în mod constant același număr de oameni la lecțiile zilnice de Cabala?

Răspuns: Rugați-vă. Roagă-te pentru prietenii tăi, astfel încât Creatorul să le dea dorința de a participa sistematic la lecția de dimineață.

Desigur, înseamnă foarte mult să fii la lecția zilnică. Nu-mi pot imagina cum poate o persoană să avanseze fără să participe la ea. Există o singură condiție care îl eliberează de asta: dacă este în captivitate, adică trebuie să lucreze în acest moment sau să facă ceva special, pe care nu-l poate face altcȃndva; dar în niciun alt caz.

Lecția de dimineață [în Israel] este foarte importantă, mai ales când o persoană depune un efort special pentru a participa la ea. Aceste eforturi sunt cele care îl vor avansa.

Din Convenţia Internaţională  “Ne ridicăm deasupra sinelui nostru 1/9/22, “Cerȃnd Creatorului să umple locul dintre noi” Lecția 7

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed