Impresii de la Convenție

938.03Întrebare: De ce am avut fluctuații atât de puternice ale stărilor și sentimentelor bune și rele la această convenție?

Răspuns: Am atins o astfel de stare în care începem cu adevărat să ne conectăm într-un singur Kli (vas) puternic, comun, care poate acumula o astfel de energie în inimile noastre încât Creatorul să se reveleze în ele. Ne apropiem deja de această stare. În acest sens, această convenție este deosebită. Nu este ceva formal, este mai intern și este deja colectiv.

Întrebare: Se pare că la această convenție ne-am dizolvat într-o singură dorință. Ne-am simțit altfel decât la alte convenții. Am vrut să avansăm și să ajungem la obiectiv. Ce ne arată asta?

Răspuns: Acest lucru arată că suntem deja în starea corectă și trebuie doar să o mărim. Simt la fel și sunt foarte fericit de această convenție.

Întrebare: Dorința de a ne uni ne-a adus împreună. Și femeile aveau o dorință pentru o rugăciune atât de puternică încât atât inima să răspundă, cât și mintea să fie de acord. Ce putem face pentru a obține acest rezultat?

Răspuns: Trebuie să îmbrățișezi mental întregul Bnei Baruch, astfel încât toți să ne putem simți calzi și bucuroși, ușori în inimă și blânzi în interior. Și continuă în această stare. O poți face.

Din Convenția internațională „Să ne ridicăm deasupra noastră” 1/7/22, „Adeziunea cu prietenii” Lecția 3

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: