În pragul unei a treia Intifade – Partea 7 „Razboiul Cibernetic cu teroriştii”

Atunci când cineva studiază înţelepciunea Cabalei, el învaţă despre structura sistemului de ansamblu al lumii, despre reţeaua care ne conectează pe noi toţi şi în ce formă o putem influenta, care sunt acţiunile noastre cele mai eficiente în legătură cu aceasta şi cum poporul lui Israel poate trezi un răspuns pozitiv de la popoarele lumii, şi aşa mai departe.

Aceasta este pur şi simplu o chestiune tehnică, care depinde numai de legătura şi unitatea dintre noi. Prin aceasta, influenţăm pozitiv sistemul global, iar acest lucru include teroriştii.

Întrebare: Este oarecum ca un război cibernetic în care pătrundem în adâncurile sistemului şi introducem viruşi de calmare în şefii teroriştilor?

Răspuns: Corect, şi acum această dependenţă a devenit revelată în mod clar. Această structură este permanentă şi rulează tot timpul. Cu toate acestea, astăzi, intrăm într-o nouă perioadă în care această reţea este revelată direct în materie, şi descoperim deodată că noi toţi suntem conectati.

Deci, oamenii din lume sunt forţati sa înceapă să insiste ca poporul lui Israel să îşi joace rolul său.

Intrebare: Ce altceva mai vor de la noi? Arabii vin la noi cu cuţite în timp ce, sub foc, armata israeliană ajută pe cei nevoiaşi in teritoriile unde se desfăşoară operaţiuni militare, şi după aceasta toată Europa dă vina pe noi. În ce fel suntem vinovaţi?

Răspuns: Suntem de vina pentru un singur lucru: Noi nu aducem metoda de conectare şi unificare în lume. Orice altceva nu este luat in consideraţie. Este ca şi cum nu am fi făcut nimic. Putem da lumii orice plăcere şi orice bun. Este cunoscut faptul că Israelul este o naţiune foarte tehnologizata, şi evreii aduc mai multe descoperiri ştiinţifice şi invenţii în lume decât orice alt popor.

Dar nimeni nu ia aceasta în considerare pentru ca trebuie sa dam lumii altceva. Lumea aşteaptă de la noi metoda de conectare şi unificare. Nu poate exista fără aceasta, şi toate acestea sunt în mâinile noastre. Ei ne urăsc numai din acest motiv.

Teroriştii care vin la noi cu cuţite sunt conduşi de aceleaşi forţe ale naturii pe care nu le-am contrabalansat de la rău la bine. Nu există nicio alegere. Noi trebuie să transmitem metoda de conectare şi unitate către lume. Terorismul va continua atâta timp cât nu vom face acest lucru.

Din Programul de Radio Israelian 103FM 10/11/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed