În prima linie a procesului de corectare

Întrebare: Vreau să înţeleg, cine este Bnei Baruch?

Răspuns: Bnei Baruch este un grup special de persoane care, pentru prima oară în istorie, este menit să efectueze corectarea întregii realităţi şi să realizeze adeziunea cu Creatorul. Asta se întâmplă pentru prima oară nu pentru că, Creatorul a ales un anumit cabalist, ca în trecut, atunci când a ales un cabalist în fiecare generaţie, care trebuia să continue acest lanţ. Aici este vorba despre o adevărată corectare printr-o masă de oameni care trage întreaga omenire după ea. Este vorba despre primul val care urcă şi este atras de către Divinitate.

Primul grup care este avangarda corectării este grupul Bnei Baruch şi eu îl conduc. Nu este nimic ruşinos. Dimpotrivă, ar trebui să simţim marea responsabilitate pe care o avem şi susţinerea pe care o avem. Nu este nici o teamă. Trebuie să învăţăm cum să ne menţinem între cele două forţe, cu lumea întreagă şi cu marele Faraon.

Este munca noastră. Este imposibil să avansezi într-un alt mod, ci doar între aceste două forţe. Noi suntem la mijloc, conducem bătălia, lupta între noi. Lumea întreagă este împotriva noastră şi în interior, suntem, de asemenea împotriva acestui proces! Totuşi, trebuie să identificăm punctele noastre din inimă şi atunci, vom reuşi, vom învinge.

Lupta va fi mai mare, mai largă, mai profundă, mai periculoasă prin avansare. Pe de o parte, lumea va înţelege că nu are de ales, deoarece primeşte o lovitură după alta şi, pe de altă parte, întotdeauna va rezista. Creatorul va întări tot mai mult inima Faraonului. Este timpul, de fapt, să se oprească rezistenţa, deoarece lumea cade într-un abis. Totuşi, există o astfel de întărire a inimii încât o persoană nu va înţelege şi nu va simţi pericolul.

Am putea să gândim că, după aceste lovituri dure, oamanii ar fi de acord, ar înţelege, ar alerga spre noi, ar cere metoda de răscumpărare, dar contrariul se va produce.

Trebuie să înţelegem acest proces. Este un război care depinde de noi. Creatorul nu poate să lupte singur împotriva Faraonului dacă noi nu folosim forţa Sa. Moise trebuie să se ţină între aceste două mari forţe, Creatorul şi Faraon şi, folosind băţul, trebuie să determine ce trebuie să fie, exact, acest război.

Deci, noi trebuie să creştem şi să ne maturizăm pentru a simţi şi a înţelege mai mult. Nu avem de ce să ne temem, ci, pur şi simplu trebuie să ştim că, este războiul corectării şi ar trebui să profităm de acest proces! Eu nu vreau să spun că ar trebui să profităm de ego-ul nostru, ci ar trebui să fim fericiţi că acest proces a început şi că suntem avangarda în acesta, aducând Malchut de Ein Sof (Infinit) la corectare.

Din  partea a doua a Lecţiei zilnice de Cabala, 06.12.2012, Scrierile lui Rabash

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: