În Spiritualitate Toată Lumea Este Egală

Întrebare: Când ma așez într-un cerc cu alte femei, constituie ele grupul meu? Ar trebui să imi atașez gândurile mele bărbaților în timpul atelierului de femei?

Raspuns: De ce trebuie să ne gândim la barbati? Nu contează dacă este vorba de un bărbat sau o femeie în fața ta. Ei sunt prietenii cu care se comunica acum.

Și dacă am putea depasi ideea de gen, și sa nu vedem această divizare? În fața mea, este doar o dorință, și această dorință transmite gandurile sale pentru mine. Apoi, nu ar fi nici o problema. Depre ce fel de femei și bărbați vorbești? Acesta este doar un aspect fiziologic si nimic mai mult.

Eu nu cred că femeile pot înțelege aspectele spirituale mai puțin decât pot bărbații. În cazul în care doresc cu adevărat să se ridice, ele pot face acest lucru, dar ele au o altă problemă: Din unele motive, ele cred că nu sunt capabile. Acest lucru le împinge în jos.

Dacă ar fi posibil a face abstractie de aspect, astfel încât acesta să nu interfereze, cred că ar exista mai mulți parteneri egali din randul femeilor. Cunosc aceste femei.

Din: „O lecție virtuala despre Fundamentele  Kabbalah” 9/23/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: