În umbra norului de asteroizi

Întrebare: Este creată impresia ca Adam HaRishon (primul om) Adam a fost mult mai avansat decât noi pentru că a simțit forța superioară in timp ce noi nu o simtim?

Răspuns: Nu există nici o îndoială despre asta! Dezvoltarea spirituală nu are loc in paralel cu dezvoltarea fizică. Dimpotrivă, primii cabalişti au fost mult mai aproape de forța superioară și de lumile superioare decât noi. Dacă am avea acum norocul să ne intalnim cu parintele nostru Avraam, ar fi posibil să-l întrebam mai multe . În sens spiritual, un declin constant se întâmplă cu fiecare generație. Și, în consecință, ego-ul nostru și progresul tehnologic, împreună cu dezvoltarea economică și financiară, au crescut mai mult și mai mult ..
În cele din urmă am ajuns la progresul tehnologic maxim și al dezvoltării spirituale minime în această lume. Și astfel criza globală se dezvoltă și izbucnește, se mișcă și se simte peste tot în lume în zilele noastre. Este posibila rezolvarea acestei crize prin revelarea  înțelepciunii Cabalei întregii umanități. Dacă toți suntem uniți, vom ajunge sa descoperim forța superioară și această lume va urca la înălțimea lumilor superioare.

Întrebare: Abia putem face cativa bani pentru a trăi în această lume si tu vrei să ne implicam în lumi superioare?

Răspuns: Criza actuală este doar începutul. Lovituri teribile sunt de așteptat pentru umanitate. Nu vreau să te sperii, dar, din păcate, asta este. Vedem deja simptome clare ale unui viitor Holocaust în toată lumea ,pe care nimeni nu il poate opri.

Ideea este că lumea a devenit ciclica. Forțele spirituale superioare se apropie de lumea noastra ca un nor de asteroizi sau ca o cometă. Forțele superioare care sunt legate într-o rețea unică comprima printr-un inel din ce în ce mai dens  valoriie  lumii  noastre, care nu sunt conectate într-o singură rețea.

Mai degrabă, totul este împărțit, separat, zdrobit și sfâșiat de lupte interne. Valorile lumii noastre și rețeaua de forțe superioare care se apropie sunt în opoziție și contradicție , astfel încât fenomene foarte neplacute si negative apar în lumea noastră. Ele vor crește mai mult și mai mult, până când vom începe să ne conectam și să ne unim pentru a fi mai multi și mai adaptati la unica și singura forță integratoare. Numai în acest mod putem fi mântuiți.

Întrebare: Sunt toate problemele lumii moderne trimise spre noi ca pedeapsă?

Răspuns: Nu există pedepse! Sunt doar oameni care percep ceea ce se întâmplă în acest fel. De fapt, legea naturii actioneaza simplu asupra noastra. Inmultirea și agravarea forțe negative ne trezesc pentru a vedea Egoismul crescut de la o generație la alta. Dar forțelespirituale superioare ne apropie mai mult și mai mult intr-o unica rețea.

Opoziția dintre aceste două sisteme crește: Pe de o parte, există egoismul uman diabolic, și pe de altă parte, o rețea superioara de forțe bune. Între ele apare o diferenta de potential și tensiunea implicita ce se simte.

Noi nu putem schimba rețeaua superioara; avem nevoie sa ne corectam si sa ne unim. Și să-ţi iubești prietenul  ca pe tine însuți este marele regula generală în Tora. (Yerushalmi Nedarim 30b), care dacă nu ar exista, nu am supraviețui. Întreaga lume devine plenar si integral interconectata ca un singur sat mic.

Și, ca atare, lumea cere de la umanitate o conexiune in bine si similaritate.Dar noi nu suntem gata de a crea o astfel de conexiune , asa ca suferim.

Numai înțelepciunea Cabalei poate aduce toată omenirea la relații bune și minunate, așa că trebuie relevata tuturor în timpul nostru.

Mai mult, Cartea Zohar, care a fost scris acum 2000 de ani, a mentionat despre timpul nostru, când omenirea va atinge un nivel  în care va fi obligată să foloseasca metoda Cabalei pentru a se conecta și a trăi în fericire. Așa că doresc un an bun și dulce pentru toată lumea, ceea ce înseamnă un an în care avem șansă de a ajunge la o viață mai bună.

Din Programul Radio Israelian 103FM, 9/6/15

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed