Înaintarea către o lume integrală

Întrebare: Acum, începe în toată lumea următorul val de coronavirus. Multe țări se pregătesc pentru al doilea blocaj și, pentru Israel este deja un fapt. Economiile se prăbușesc, lumea se reînnoiește. Cum pot supraviețui oamenii în lumea nouă?

Răspuns: Mai întâi, trebuie să înțelegem că într-adevăr trăim într-o lume nouă, care în final va fi drastic diferită de cea anterioară. La urma urmei, ne transferăm din lumea fizică în lumea virtuală. Pentru aceasta există condiții tehnice, morale, etice și alte condiții.

În viitor, totul va depinde de eforturile morale ale oamenilor, de cât de mult vor înțelege și își vor împlini atitudinea bună față de ceilalți. Poate părea imposibil, dar exact aceasta este lumea în care trebuie să ajungem.

Vorbim despre corectarea egoismului nostru, despre aspirația a unei persoane de a fi mai aproape de ceilalți și de a acționa în beneficiul tuturor. Din fosta lume divizată, umanitatea se îndreaptă spre a deveni un întreg integral, unificat. Natura ne face așa. Trebuie să înțelegem această tendință și să îi corespundem cu ea într-o oarecare măsură.

Din KabTV „Cabala Expres” 27.09.2020

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed