Înainte de prăbușirea Templului

962.2Comentariu: Se spune: „Când ești bolnav, trebuie să mergi la doctor. Lui i s-a dat dreptul de a trata”.

Răspunsul meu: Acest lucru nu a fost spus despre medicii noștri și nici în timpul nostru. A fost vorba despre vremurile lui Hipocrate și Avicenna, despre vremurile în care existau mari înțelepți cabaliști printre evrei înainte de prăbușirea Templului.

Prăbușirea Templului, însemnând căderea acelei părți a umanității numite poporul lui Israel din gradul spiritual, a afectat foarte mult totul! A venit Evul Mediu, totul a intrat în stagnare și totul a intrat în declin. Înainte de asta, nici măcar romanii și grecii nu erau atât de cruzi.

Bineînțeles că nimeni nu este de vină pentru acest lucru. Programul superior este cel care a creat astfel de condiții prin intermediul lor. Dar faptul că prin ei programul superior a distrus Israelul în forma în care exista, chiar dacă deja alunecase până la punctul în care trebuia să fie distrus, a întors întreaga lume pe dos. De atunci, medicina și totul a luat o direcție complet diferită.

Înainte de asta, totul era diferit. Chiar și relațiile dintre alte națiuni nu erau atât de barbare ca mai târziu. Unde sunt acești greci antici? Uitați-vă la Grecia din ultimii două mii de ani. Cum a fost? Și romanii? Și așa mai departe. Chiar și lumea arabă antică. Toate s-a prăbușit peste tot. Nu era nevoie de războaie și bătălii.

În orice caz, toate acestea se apropie de finalizare.

Din „Am primit un apel. Cauza tuturor bolilor” de la KabTV 23/07/13

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: