Inapoi in viitor

Întrebare: Oamenii de stiinta cred că realitatea noastră a apărut ca urmare a Big Bang-ului și că vom continua să simţim efectele sale. Cum se împleteşte această percepție a lumii cu un nou organ de simț?

Răspuns: Desigur, aceasta ne va permite să vedem toate fenomenele care au avut loc înaintea noastră, din care a fost creată realitatea spirituală și care ne va dezvălui toate straturile sale. Dar lucrul cel mai important pentru noi este să ajungem la rădăcinile sale, pentru că în acest fel ne străduim simultan pentru viitor și ne întoarcem în trecut. Se pare că este același lucru. Este posibil să explorăm realitatea superioară prin simțurile noastre,  este ca şi cum acum vom studia realitatea acestei lumi. Dobândim o abordare sistemică, pentru că învăţăm cum putem, cu organele noastre de simț,  să ne construim unul cu respect la celălalt. Ne-au fost date toate instrumentele necesare, un program pentru a învăța și pentru a ne muta într-o nouă percepție a realității, o percepţie în forma sa adevărată. Dar, în același timp, toată realitatea este imprimată în noi, nu undeva în exteriorul nostru. Toate percepția noastră  încă se aplică oamenilor care observă realitatea.

Întrebare: Ce motivație avem pentru a ieși din senzaţiile de astăzi ?

Răspuns: Motivul este foarte simplu. Trăim în senzațiile noastre. În cazul în care organele noastre de simț se opresc din lucru pentru un motiv oarecare, acesta este numit moarte. Astfel vom muri și vom înceta să percepem realitatea. În loc să vă apropiaţi de moarte, veţi dezvolta organele de simț, veţi deveni nemuritori, pentru că este în exteriorul vostru. Astfel, vă veţi  transforma într-o persoană care trăiește pentru totdeauna, fără restricții, într-un spațiu infinit, numit paradis. Această percepție este mai presus de dorințele voastre egoiste.

Din emisiunea KabTV “Întâlnirea lumilor” 6/20/14

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed