Începe cu Grupul

Întrebare: Cum pot stabili o atitudine faţă de aspectele negative ale vieţii, în ciuda sentimentelor naturale pe care le evocă?

Răspuns: Dacă ai fost încorporat într-un grup, ai aborda totul corect, în fiecare stare, la fiecare nivel. Trebuie să te supui pe tine insuti grupului, sa vezi prietenii ca pe cei mai mari din generaţia noastră şi să te conectezi cu ei în scopul de a crea forţa colectivă a garanţiei reciproce. Prin această forţă colectivă, şi nu pe cont propriu, ar trebui să începi să clarifici lucrurile. Aceasta este deja puterea daruirii, puterea care este similară cu Lumina în atributul său. Acesta ar trebui să fie punctul de plecare. Dacă încep drumul pe cont propriu, în ce direcţie mă conduc? Înapoi la gunoiul meu? Nu, am nevoie să apelez la Lumina, fiind lângă ea.

Întrebare: Dar de ce nu putem termina munca dintr-o singură mişcare?

Răspuns: Dacă totul ar fi aşa de simplu, ce ai face in viata? Profeţii spun: ” În acea zi, greşelile lui Iacov a fost dorite şi erau dispărute.” Acest lucru înseamnă că ne vom uita după greşeli şi nu le vom găsi, deoarece atunci când nu este nimic de corectat, este, de asemenea, o mare problemă. Dragostea nu poate exista fără unele fricţiuni. Este întotdeauna aşa.

În cele din urmă, dacă mă conectez cu prietenii în mod corect, totul se termină aici, deoarece prin aceasta simt şi percep corect tot ceea ce se întâmplă şi mă raportez corect la starea mea, la Lumină, şi la corectare. Principalul lucru pentru mine este să mă stabilizez în cadrul grupului. Această abordare este potrivită pentru toată lumea, atât veterani, cât şi studenţi noi.

Din partea a 4-a a Lecţiei zilnice de Cabala 06/06/12, „Arvut (Garanţia reciproc

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: