Incercari de a atenua lovitura

Intrebare: Sunt uimit ca atat de multe schimbari dramatice in lume atrag o asa slaba reactie de la natiunile conducatoare. Ce se intampla cu noi?

Raspuns: Cred ca “motoarele”  lumii au inteles ca nu controleaza situatia, si incearca sa atenueze lovitura. Sunt ingrijorate mai cu seama de evidentul declin in productia de petrol, precum si de evidentul declin al economiei globale.

Asta va avea fara indoiala un impact in reconstructia globala. Industria de automobile si aviatie va fi distrusa, iar un nou mod de transport public va trebui sa fie implementat. Oamenii vor cumpara doar strictul necesar, ceea ce va inchide multe din sectoarele economice.

Fiecare a zecea persoana din SUA lucreaza in industria auto. Un sir de falimente va ruina economia nationala si va duce la inflorirea partidelor politice extremiste, la fel ca si in Germania anilor 1920.

Nu intamplator Cabala afirma ca urmatoarea faza in dezvoltarea globala va fi sau corectia prin metoda Cabala sau fascismul! Inclin sa cred ca SUA isi falimenteaza industria auto in mod deliberat, intelegand ca va fi prima care va cadea in capcana crizei mondiale. Asta le ofera celorlalte industrii ale lor si muncitorilor, timp pentru a trece de la sectorele economice care depind atat de rau de petrol, cum ar fi automobilele, la alte tipuri de productie si consum care sunt mai simple, mai naturale si directe. In ceea ce priveste presa, ei doar urmeaza ordinele celor care ii platesc.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: