Increderea este revelata in unitate

Intrebare: Cum putem noi acumula incredere la nivelul material incluzand domeniul economic, medical si social?

Răspuns: Aceste probleme pot fi rezolavate doar de daruire, cu ajutorul Luminii. Daca vrei sa fi sanatos si daca vrei sa obtii imunitate la problemele iminente, atunci trebuie sa locuiesti intr-o societate care are puterea garantiei reciproce.

Daca ni se pare: Ce este asa special la prietenii acestia? Ce au ei? Conturi bancare in Elvetia? Proprile lor companii? O afacere de succes? Sau poate sunt cu totii doctori, avocati, bancheri  si mari experti in general?  Faptul este ca ei nu sunt nimic de felul acesta. Dar daca ei o conexiune buna si corecta, atunci tu nu ii poti infrange. Ei au incredere totala. Ei primesc  o asa mare  “grija “ de sus incat nimeni nu ii poate folosi in mod egoist  sau nu poate avea succes mai mult decat ei. Aceasta este din motiv ca ei au implinire, precum nimeni altcineva. Increderea e exprimata doar in interiorul unitatii.

Noi, putem vedea asta chiar in lumea noastra: De ce este o persoana capabila sa faca? Chiar daca il aduci pe Schwarzenegger si chiar daca ai doi oameni, sau trei, sau o suta, chiar daca  ii imbraci in armuri de metal, vei fi increzator atunci? In prezent noi nu avem incredere in nimic, inclusiv in putere. Cat de multe arme putem noi produce? Cat de multe mijloace pentru a ne putea proteja pe noi insine? In final indiferent cat de mult ne vom inarma, aceasta nu ne va da nici o incredere. Doar populatia se va simiti mai calma.

De exemplu, in Israel oamenilor le sunt dat periodic masti de gaze ,desi se aude ca, de data aceasta populatia chiar nu mai  vrea atat de mult sa le primeasca. Fiecare este deja satul de asta. Oamenii au nevoie de o incredere de alt fel.

Care este folosul  in a avea miliarde in banca?  In prezent asta chiar nu inseamna nimic, dar societatea viitorului va trebui sa aiba grija de ea insasi pe alte fundatii, prin legea daruirii. Totala daruire asupra tuturor membrilor ei va schimba imgrijorarea materiala a zilei de maine in strigatul legilor spirituale pentru ca oamenii nu vor mai avea nici o dorinta actuala pentru aceasta, in interior. Grija necesitatilor vietii  va deveni o obligatie pentru o persoana asupra careia se apasa de sus precum “ respectarea unei porunci”.

Din partea a patra a Lectiei zilnice de Cabala 3/3/11 despre incredere

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed