Independenţa unui grup

530Întrebare: Spuneţi că dacă ești fizic într-un grup nu înseamnă că ești cu adevărat în el. Înseamnă că acesta nu este un criteriu?

Răspuns: Desigur că nu. Dorinţa de conexiune este criteriul.

Întrebare: Cum ar trebui să tratez prietenii din grup? Nu știu dacă vor să se conecteze sau nu? Cineva poate sta în tăcere și asta este tot.

Răspuns: Da, este greu de înțeles. Dar există diverse indicii dacă el este inclus în munca împreună cu restul.

Prin natură, toți suntem diferiți: flegmatici, colerici, etc. Se poate spune că o persoană colerică este îndreptată mai mult înainte decât o persoană flegmatică? Acesta este doar modul în care se exprimă în exterior. Pe plan intern, amândoi pot fi cu aceeași dorință, dar unul va vorbi încet și va face ceva, în timp ce celălalt se va grăbi din colț în colț. Şi ce dacă? Cum poți evalua asta?

Întrebare: Dar evaluarea în sine nu este de a îi pune în nicio categorie. Să presupunem că există criterii: un grup intern, un grup tânăr și alte câteva straturi. Cine ia decizii în general și cum se stabilește pregătirea unei persoane?

Răspuns: Nu știu. Nu este treaba mea pentru că este un grup. Au un profesor, acesta sunt eu și împreună cu ei analizăm sursele, articolele lui Rabash, care a scris mult pe această temă. Ei cunosc aceste surse și au parcurs în mod repetat toate articolele. Acum lasă-i să le implementeze.

Doar am stabilit linii generale sau i-am inspirat pe studenți să facă anumite acţiuni. Nu le pot spune exact cum să facă asta. Ei trebuie să facă totul singuri.

KabTV „Am primit un apel. Cum sunt admiși oamenii într-un grup de cabaliști?” 112.12.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: