Sfaturi blitz de Cabala – 26/08/2016

Întrebare: Dacă întreaga lume este în interiorul meu, cine sunt eu?

Răspuns: Aceasta este cea mai dificilă întrebare, deoarece pot înțelege, afla și interpreta cine sunt doar când ating întreaga mea corecție, însemnând nivelul Creatorului. Atunci simt, de fapt, ce sunt – un mic punct în interiorul forței superioare, în Creator.

Întrebare: Cine sunt ceilalți oameni în lumea mea, în interiorul meu, dacă ei sunt derivați din caracteristicile mele, din percepția mea? Există ei cu adevărat?

Răspuns: Ei nu există în ei, înșiși. Eu i-am creat in mine.

Întrebare: Când mă voi schimba, voi înceta să mai fiu eu însumi sau mă voi regăsi în viitorul meu ”sine”?

Răspuns: Schimbându-mă pe mine îmi găsesc viitorul ”sine”.

Întrebare: Din moment ce întreaga lume este în interiorul meu și curge și trăiește doar în sentimentul meu, iubirea pentru ceilalți înseamnă a iubi părțile mele? Ar trebui să învăț să mă iubesc într-un mod diferit, într-un sens mai larg?

Răspuns: Trebuie să ieși din ego-ul tău, să îl transcenzi. Iar cu ajutorul lui, dar într-un sens opus, când devine un dăruitor al proprietății primirii, atunci comunică și se conectează cu ceilalți.

Întrebare: Cum să nu confund o tânjire adevărată după sentimentul spiritual, cu starea mea emoțională și mentală? Toate aceste stări sunt transmise creierului meu.

Răspuns: La început vei fi confuz, dar gradual vei începe să conturezi tot ce este în interiorul tău. Aceasta va începe să se transforme în imagini, în sprijin, în condiții si chiar în diagrame. Treptat, această metodă va deveni parte din tine.

Întrebare: Are dorința mea o putere specială? Pot corecta și schimba ceva prin forța voinței mele?

Răspuns: Nu, nu poți schimba nimic cu voința ta. Doar prin conexiunea ta cu ceilalți, doar prin acțiuni deasupra ego-ului tău poți schimba natura ta și a celor din jurul tău.

Întrebare: Dacă toți ceilalți sunt părți ale mele și totul este în interiorul meu, atunci ce suntem noi?

Răspuns: Noi suntem părți ale unei singure dorințe numită Adam.

Întrebare: Dacă fiecare persoană are propria sa realitate, le putem combina pe toate într-una, prin a împărtăși sentimentele, senzațiile și diferențele din percepție? Este asta suficient?

Răspuns: Nu îți pot explica cum să integrezi diferite realități într-o singură percepție. Nu există cuvinte pentru a descrie asta.

Din Lecția în Limba Rusă, 26 August, 2018

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: