Individualitatea este includerea ta în toţi ceilalţi

Întrebare: Cum face simţul meu integral al percepţiei, noul strat al psihicului meu să îmbine sau să reziste „Eului” meu subiectiv,  individualităţii mele?

Răspuns: Individualitatea ta este sub „Noi”. Niciodată nu pune presiune pe „Eu”.

Treaba este că „Eul” tău este mereu în continuă creștere, în sensul că nu te poţi împlini prin  „Noi”. Cum te vei include în organul comun al umanităţii, cu o dorinţă deplină şi intenţie, vei începe să „creşti”, să te extinzi.

Sentimentele tale extinse şi conştiinţa par să acopere întreaga omenire. Ca o femeie gravidă cu un făt în interiorul ei, vei simţi că ai inclus  toată omenirea în tine. Aceasta este realizarea efectivă a „Eului” tău.

Includerea ta în toţi ceilalţi este individualitatea ta. De exemplu, individualitatea unei femei în familia ei se exprimă prin faptul că ea îi are pe toţi ceilalţi, servește pe toată lumea, are grijă de toată lumea, pentru familie ea e – totul.

În caz contrar, individualitatea ta va fi exprimată prin intermediul egoismului, individualismului  și separarea de toată lumea. Nu mai este un loc pentru aceasta în lumea noastră, mergem spre un nou nivel.

Din KabTV „Lumea integrală” 11/27/12

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: