Influența marilor cabaliști

219.01Întrebare: A avut loc o mare transformare în lume când a murit Baal HaSulam?

Răspuns: Da, lumea a luat o întorsătură bruscă în dezvoltarea ei; s-a accelerat foarte mult. Trebuie să spun că, după moartea lui Baal HaSulam în 1955, a fost o perioadă de la sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial și începutul rapid al dezvoltării; tinerii, Beatles etc., toate acestea au mers înainte.

Următoarea etapă a avut loc la începutul anilor 90: prăbușirea Uniunii Sovietice și multe schimbări în lume. Toate acestea au fost pregătirea pentru recunoașterea descendenței spirituale și a nevoii de ascensiune spirituală.

Întrebare: De ce o persoană a influențat atât de mult întreaga lume?

Răspuns: Nu este o singură persoană. Nu este deloc o persoană. De ce crezi că lumea este formată din oameni individuali? Aceștia nu sunt oameni, ci o masă egoistă specială la care trebuie lucrat.

De asemenea, un cabalist nu este o persoană individuală; el este ca o sondă, un tub, care coboară în lumea noastră egoistă și transferă în ea o energie spirituală specială. Datorită acesteia, lumea ajunge la scopul inițial propus în cel mai bun mod.

Când un cabalist moare, în lume au loc tot felul de schimbări în rău. Lumea este deja pe calea dezvoltării nu bune, rele, dar este totuși dezvoltare. Așa s-a întâmplat brusc, din 1955 încoace. Este o dezvoltare mutațională, un prădător al naturii, visul american și așa mai departe.

Apoi, din 1991, prăbușirea Uniunii Sovietice și a pieței comune, în general, absolut totul. Până astăzi, tot continuă.

Dar în timpul nostru există o oportunitate de a înmuia calea și de a accelera corectarea umanității; în caz contrar, ne va ajunge din urmă din spate și ne va lovi cu „bețe”.

KabTV „Am primit un apel. Cum moare un cabalist?” 16.11.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: