Influențând evenimentele

Întrebare de pe Facebook: Conştientizarea că suntem controlaţi şi nu liberi în alegerea evenimentelor mă supără. Noi nu putem deloc să influenţăm durata de timp programată în care existăm şi funcţionam. Aşa că, de ce avem nevoie de multă cunoaştere, dacă nu o putem folosi?

Răspuns: Într-adevăr, multă cunoaştere îl copleşeşte pe om şi îl duce la tristeţe şi necazuri.

Cu toate acestea, vei fi încântat să ştii că o cunoaştere bună, corectă, reduce toate necazurile noastre și, din contră, duce la realizarea lucrurilor mai uşor, prin înţelegerea a cum este aranjat totul, înţelegând vederea transparentă a întregii lumi şi a tot acestui sistem şi cum interacţionează în mare armonie. Această armonie minunată a întregului sistem al universului este numit „Creatorul”.

Noi trebuie să revelăm acest sistem, această armonie, ca să se joace cu noi şi apoi totul va fi simplu, simţit, clar şi pentru binele nostru.

Întrebare: Suntem cu adevărat controlaţi şi nu liberi să alegem evenimentele?

Răspuns: Nu. În acelaşi timp, tu vei descoperi cum poţi participa în mişcarea creaţiei generale, a tuturor sufletelor, a întregului timp şi pe toate nivelele spre un singur scop comun: marea unitate, conexiunea şi similaritatea cu Creatorul.

Acest scop este foarte frumos. Poate că este distant, dar îl vei vedea şi vei putea să participi în el, să te apropii de el şi să intri în el. Aşa că, eşti invitat!

De pe KabTV „Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 10/2/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: