Infruntand decaderea

Intrebare: Cum ar trebui sa transferam inspiratia din timpul Congresului, catre  perioada imediat urmatoare, de cadere?

Raspuns: Daca ne pregatim bine pe perioada Congresului, intarind conexiunea dintre noi, atunci aceasta conexiune ne va ajuta imediat sa atasam ascensiunea la cadere.

Chiar avem oportunitatea sa nu esuam. Pentru a obtine asta, trebuie sa ne pregatim in timpul Conventiei in asa el incat dupa aceea, nu vommai  simti durerea inimii si dorintele ca rele, ci ca mijloc şi oportunitate de a ascede.

Am obtinut o conditie importanta  – o minunata unitate a unor oameni diferiti, straini si departati unul de celalalt. In esenta, toti apartinem Babilonului, totusi in primul rand suntem capabili sa cream o conexiune in care folosim exemplul unitatii pe care o vom primi la Conventie si apoi sa ramanem constant in ea.

Trebuie doar sa ne mentinem aceeasi inspiratie, aceeasi conexiune si aceeasi importanta a scopului, aplicand in permanenta exemplul primit, folosind aceeasi forta pe care am atras-o in timpul unitati. Dupa asta, nu vom mai avea nici o problema in urcarea scarii spirituale.

Unitatea ne umple de energie si de maretia realizarii scopului. Trebuie sa actionam in asa fel incat sa prevenim starile urmatoare din a deveni caderi in urcari.Trebuie sa le vedem ca pe o necesara inaintare in timp conform principiului: “M-am trezit in zori de zi, inainte ca zorile sa ma trezeasca .”

Suntem in asteptarea Intunericului, asa cum suntem in asteptarea Luminii pentru ca ne ofera  sansa ascensiunii.
Din prima parte a  Lectiei zilnice de Kabbalah 10/26/10, “Tot Israelul are o parte in lumea urmatoare”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior:

Articolul următor: