Insectele nu au nevoie de Cosmos

747.03Întrebare: Când aţi fost cu Rabash timp de 12 ani, aţi putut vedea schimbările care au loc în marele Cabalist?

Răspuns: Nu poți vedea asta. Cum poate o persoană mică, nesemnificativă, un fel de insectă, târându-se pe pământ, să aprecieze cosmosul? Este imposibil! Acestea sunt dimensiuni complet diferite.

Elevii știu cine sunt? Ei nu știu deloc! S-ar putea să fie supărați deoarece cred că pot face ceva pentru ei, dar nu o fac. Ei uită că totul depinde de ei.

Ei evaluează totul în funcție de proprietățile și calitățile lor; încearcă în mod constant să mă judece pe baza lor sau pe ei pe baza mea.

Comentariu: Dar există o lume interioară care formează atitudinea exterioară față de toate lucrurile, inclusiv acestea.

Răspunsul meu: Nu. Nu veți înțelege sau aprecia. Nu poți, e imposibil! Aveţi încredere în mine!

Am văzut mulți cabaliști care au trăit în anii 70, 80 și 90 ai secolului trecut. La urma urmei, am studiat Cabala de mai bine de 40 de ani. Acești cabaliști erau în exterior oameni simpli, obișnuiți: le plăceau glumele, umorul, sportul și munca fizică. Singurul lucru este că erau foarte încăpățânați.

Întrebare: Dar vă amintiţii de dvs. în această perioadă a dezvoltării dvs.. Ce schimbări s-au produs în mod specific în dvs.?

Răspuns: Este imposibil de transmis. Și de ce? Dacă cineva este interesat, va face el însuși o transformare spirituală. Iar celor care nu sunt interesați, oricum nu le va păsa.

KabTV „Am primit un apel. Cine este el – Laitman?” 13.03.3012

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed