Însemnătatea lecției de dimineață

Întrebare: Încă de la congres, am dezvoltat un sentiment că acum trebuie să ne concetrăm asupra lecției de dimineața, asupra unității? Sau ar trebui să facem mai multă diseminare? Câteodată devine neclar, mi se pare că tot ce am făcut până acum nu este suficient; trebuie să adăugăm alceva.

Răspuns: Tot ceea ce trebuie să adăugăm, trebuie făcut la lecția de dimineață! Este imposibil să continuăm să avansăm fără lecția de dimineață! Nu există mișcare fără ea! Lecția de dimineața este totul – alfa și omega – nu mai este nimic altceva de spus.

Dar, pe lângă lecția de dimineața, orice altceva facem trebuie să o facem în spiritul integrării, pe care îl trezim în mod constant la lecția de dimineața.

Principalul lucru este să începi ziua cu lecția. Chiar dacă, pentru un anumit motiv, nu o poți face, trebuie totuși să începi ziua cu lecția, la orice oră te trezești: Dedică-ți cel puțin o jumătate de oră lecției, altfel întreaga zi este o cădere, o pierdere și vei petrece foarte mult timp plătind pentru asta.

Din lecția virtuală din 26.2.2012

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed