Înțelege forțele ascunse ale naturii

Întrebare: Ce este „revelația Creatorului față de ființele create în această lume”? Este posibil să comparăm revelația Creatorului cu revelația legilor magnetismului sau a electricității? Noi învățăm pur și simplu cum să folosim acele legi ale naturii care anterior au fost ascunse de noi?

Răspuns: Revelarea Creatorului înseamnă să revelăm forțele ascunse ale naturii, dependențele, legile, formulele și graficele, sensul lor, să înțelegem că existăm în interiorul lor, să înțelegem nu imaginea pe care o vedem acum, ci mai degrabă forțele din spatele ei.

Natura este controlată de anumite forțe. Relațiile dintre ele, impactul lor asupra noastră, impactul nostru invers asupra lor – avem nevoie de întreaga imagine pentru a continua existența noastră cel puțin mai mult sau mai puțin confortabil și cu încredere. Științele lumii noastre doar ne conduc spre conștientizarea că nu controlăm natura și forțele sale – noi putem cumva să ne ascundem de impactul lor negativ și nimic mai mult.

În același timp, este un sentiment în creștere că știința este în criză, într-un punct mort, iar următoarea descoperire ar trebui să fie dincolo de limitele lumii noastre, spre acele forțe care stau în afara sferei existenței noastre prezente, în afara sferei universului nostru.

Acestea sunt forțele ascunse ale naturii care sunt mai sus decât noi și care ne definesc întreaga noastră viață.

Întrebare: Putem să spunem că ele sunt cauza evenimentelor care ni se întâmplă în lumea corporală?

Răspuns: În mod natural. Absolut.

Întrebare: Reiese că dacă dobândesc această forță ascunsă, cât sunt în această lume, adică dacă o simt în cele cinci simțuri ale mele, asta este revelația Creatorului?

Răspuns: Da, poți spune așa.

Întrebare: Este o dobândire senzorială?

Răspuns: Este dobândită numai în sentimente, dar de asemenea și în minte.

Noi revelăm cum sunt interconectate forțele care ne influențează, dezvoltarea lor obișnuită și impactul lor consistent asupra noastră. În general noi vedem o imagine completă a lumii noastre, sub influența forțelor superioare, care guvernează: „superior”, adică încă ascunse de noi.

În plus, noi începem să vedem și să înțelegem posibilitatea influenței noastre asupra acestor forțe printr-o conexiune inversă, pentru a le aduce la o stare în care ele ne influențează într-un mod dezirabil și pozitiv.

De pe KabTV, „Esența științei Cabala, partea 2” 11/12/18

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed