Înțelege pentru ce să trăiești

538Întrebare: Când în om apare întrebarea despre sensul vieții, este important cum o folosește? Este important să înțeleg că aceasta este din punct de vedere calitativ o nouă dorință care îmi dă ocazia să mă ridic la un alt nivel?

Răspuns: Da, dar numai dacă ai o soluție la întrebarea: „Ce urmează dincolo de această viață?” Mai mult, trebuie să fie realitate și nu ceea ce îți promit ei, de exemplu, „Dacă ucizi cincizeci de oameni, atunci vei merge imediat în rai cu o sută de houris”.

Fără să crezi pe cuvânt pe nimeni, poți descoperi de fapt următorul curs al existenței noastre, dincolo de corpul nostru, poți ieși din el acum și poți începe să înțelegi adevărata realitate. Încă trăiești în această viață și următorul său nivel apare deasupra; o continui si vezi ca este nesfârșită și perfectă. Atunci merită trăită, nu altfel.

Astăzi nu vrem să avem copii. Pentru ce? De ce? Când văd cum este viața și cum suferă oamenii, investesc într-un copil și îl educ, pentru ce? Ca de la 15 ani să înceapă să se simtă nefericit? El însuși întreabă subconștient: „De ce m-ai născut?”

Prin urmare, dacă nu răspund la întrebarea mea despre sensul vieții mele și al copiilor mei, atunci existența noastră pământească trebuie să se termine acolo înainte ca soarele să iasă.

Uite ce se întâmplă cu Europa. Există date demografice negative peste tot. Ne este greu să trăim? Deloc greu! Oamenii trăiau în condiții mult mai rele și dădeau naștere și la cincisprezece copii. Și acum nu are rost să dai naștere nici măcar la un singur copil pentru că omul este atât de gol în interior încât simte acest gol în continuarea lui.

Și aici, în generația noastră, Cabala este revelată și ne oferă oportunitatea de a dezvălui o perspectivă care ne va schimba întreaga viață.

KabTV „Prim-plan. Rezumat” 4/7/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: