Înțelegeți natura voastră

962.6Comentariu: Cabala spune că legea universală a naturii strică în mod deliberat viața omului pentru a-l obliga să-și corecteze relațiile cu ceilalți.

Răspunsul meu: Desigur. Această lege veșnică, înțeleaptă, plină de dăruire și dragoste, ne afectează în așa fel încât face viața noastră egoistă, care este opusul acesteia, insuportabilă pentru a ne zgudui temeinic, ca să vedem că nu avem încotro.

Trebuie să supraviețuim, să existăm cumva și să ne hrănim pentru că în curând nu vom putea respira în această lume. Ce facem? Se pare că va trebui inevitabil să ne corectăm.

Întrebare: Pe de o parte, trebuie să ne corectăm atitudinea față de ceilalți. Pe de altă parte, spunem că a face lucrări de caritate este rău. Ce ar trebui schimbat atunci? La urma urmei, toată lumea crede că îi tratează foarte bine pe ceilalți și îi ajută pe ceilalți în toate.

Răspuns: Nimic nu trebuie schimbat. Trebuie doar să-ți înțelegi natura.

Trebuie să ne studiem pe noi înșine și lumea în care existăm – nu lumea noastră, ci lumea superioară – întregul univers în care ne aflăm. Trebuie să o înțelegem, să ne ridicăm la nivelul Creatorului, adică la nivelul legii unice, să o simțim și să ne schimbăm pentru a o potrivi. Și atunci vom deveni cu adevărat creaturi ale lumii superioare.

Cabala explică cum să faci acest lucru.

Din „Close-up” de la KabTV. Legea universală ”

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: