Înţelepciunea Cabala poate salva o persoană de la depresie?

Întrebare: Puterea Luminii, care este înnăscută în Înţelepciunea Cabala, poate să mă salveze de la depresie?

Răspuns: Dacă depresia ta există la nivel psihologic, ca rezultat al unui deficit al anumitor substanţe chimice, atunci ai nevoie de suplimente cu acele chimicale. Astăzi, acesta este un fenomen larg.

Dar, dacă depresia vine dintr-un dezechilibru interior, atunci sunt sigur că acesta va fi umplut de Înţelepciunea Cabala. Omul se îndreaptă spre un nou sistem de echilibru. Începe să echilibreze sistemele pozitive şi negative.

Are nevoie de un mediu corect care să-l sprijine şi de un îndrumător care explica în ce mod este posibil să obţină un amestec corect a caracteristicilor pozitive şi negative. Ține de el ca să asculte de îndrumător, de învățător şi să încerce să implementeze recomandările lui.

Metoda Cabala ridică omul deasupra tuturor problemelor. Însă, înţelepciunea Cabla subliniază faptul că problemele vor exista oricum, dar şi că noi probleme vor începe să apară, astfel încât omul să le echilibreze prin linia dreaptă.

Întrebare: Rezultă că această problemă este practic una psihologică?

Răspuns: Toate problemele sunt psihologice. Dacă cineva primeşte constant pentru sine, atunci, în principiu, este limitat şi nu se poate bucura.

Întrebare: Înţelepciunea Cabala oferă o nouă formulă pentru plăcere, care este dăruirea. Dacă în mod constant mă gândesc la ceilalţi şi la dăruire, atunci eu voi fi fericit?

Răspuns: Starea de plăcere din dăruire tot trebuie atinsă. Însă, dacă tu ai o asemenea oportunitate, atunci fericirea va fi cu adevărat nelimitată, poţi dărui cât îţi doreşti şi, în acelaşi timp, să te bucuri de ea. În acest caz, percepţia bucuriei în sine este corectă; este ca o mamă care vrea să ofere totul copilului ei.

Dacă cineva este în grupul corect, atunci, prin dăruirea reciprocă din grup, nu numai că vor începe să simtă fericirea şi urcarea spirituală, însă de asemenea descoperă că între ei este Creatorul.

Din lecţia de Cabala în limba rusă 12/17/17

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: