Înțelepciunea Cabala și munca științifică

Întrebare: Dacă satisfacerea nevoilor mele materiale depinde de munca mea științifică, de ce ar trebui să renunț ? Cum este posibil să-mi furnizez tot ce este imperativ vieții, pentru a fi liber și să pot să mă angajez în spiritualitate ?

Răspuns: Dacă aceasta este munca ta și nu face rău nimănui, poți să te implici în ea atât cât este necesar. În același timp, ar trebui să te implici în înțelepciunea Cabala, iar mai târziu vei înțelege cât de mult este integrat totul împreună, în mod armonios. Îți vă plăcea asta pentru tot restul vieții. Să nu crezi că este imposibil să fi implicat în altceva în afară de înțelepciunea Cabala. Vei descoperi și vei vedea că domeniul tău științific și înțelepciunea Cabala pot fi compatibile. Și se poate ca deodată să descoperi că poți să adaugi una la alta, explicând înțelepciunea Cabala prin știința și știința prin înțelepciunea Cabala.

Întrebare: De ce unei persoane, căreia i s-au dat talente de către Creator, după ce ajunge la înțelepciunea Cabala nu mai trebuie să le folosească ?

Răspuns: Nici un talent nu merită nimic în comparație cu ceea ce revelează înțelepciunea Cabala. Înțeleg trepidația. Am trecut prin aceleași lucruri eu însumi, atunci când se pare că ceva necunoscut, secret, este revelat în fața ta și tu tânjești după el, încerci să-l găsești. Dar gradual, acesta dispare. Angajează-te în știința ta și cu ajutorul înțelepciunii Cabala se poate să adaugi noi fațete la ea și vei face cu adevărat o nouă descoperire științifică, bazată pe ceea ce primești din asta. Este absolut posibil.

Am câțiva studenți care sunt angajați în munca științifică în diferite domenii și cu toți încearcă să folosească înțelepciunea Cabala în activitățile lor profesionale. Câteodată mă întâlnesc cu știința și sunt întotdeauna bucuros să vorbesc cu oameni de știință. De câteva ori pe lună aranjăm în studiu întâlniri cu oameni de știință. Vorbim cu ei despre cum înțelepciunea Cabala poate conecta și se poate completa în mod reciproc cu aceeași știință pe care ei o reprezintă.

Din lecția de Cabala în limba rusă din 10.04.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: