Intenția în locuri cabaliste

725Întrebare: Să presupunem că mergem la peștera Idra Raba unde a fost scrisă Cartea Zohar. Care ar trebui să fie intenția noastră?

Răspuns: Cartea Zohar este o carte specială în Cabala, care descrie absolut toate conexiunile dintre suflete pe care acestea trebuie să le restabilească pentru a se înălța pe deplin la gradul Creatorului.

Aceasta este ceea ce ar trebui să facă o persoană în această viață, în această lume – să dezvăluie pentru sine interconexiunea noastră completă și astfel să devină asemănătoare cu Creatorul. Pentru asta ar trebui să ne străduim.

Întrebare: Deci, gândul de unitate acolo, în acest loc, adaugă ceva unei persoane?

Răspuns: Desigur! Dacă vreau să vin în acest loc și să mă conectez cumva la forța spirituală care domnește acolo, atunci desigur că asta ar trebui să mă ajute.

Îmi amintesc călătoriile noastre acolo cu profesorul meu Rabash și ce impresie mi-au făcut. Astăzi nu mai este așa pentru că din orice loc de pe pământ mă pot conecta la orice sursă superioară. Dar atunci a fost singura oportunitate pentru mine. Prin urmare, vă sfătuiesc cu încredere prieteni sau oaspeți ai noștri, să nu ratați această oportunitate.

KabTV „Geografia cabalistă”, 10/10/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: