Intenția schimbă viața

219.01

Întrebare: Cum poți pune ceva într-o conexiune care ar putea influența un om obișnuit?

Răspuns: Trebuie să investesc o intenție altruistă în munca mea și în tot ceea ce fac. Vreau ca oamenii să simtă că mântuirea lor se află în conexiunea dintre ei, deoarece găsim în ea o forță superioară specială a naturii care poate face pentru noi tot ceea ce ne dorim mai mult, în orice aspect: sănătate, familie, educație, relații sociale, pace și securitate.

Aceasta este viața ca în paradis. Chiar mai mult decât în ​​paradis. Pentru că din lumea noastră trecem într-o stare spirituală fără nici un sentiment de moarte, chiar și fizică. Pur și simplu urcăm la următorul nivel.

La fel cum nu simt materia neînsuflețită din corpul meu, nici chiar materia vegetativă. Îmi tund unghiile și părul și nu simt nicio pierdere. În același mod, pierd treptat sentimentul nivelului animal, odată ce mă ridic la nivelul următor, în relația corectă între oameni, creând acest nivel în conexiune dintre noi și trăind în el.

Încep să mă simt doar la nivelul „umanului” și ajung la starea de existență eternă perfectă. La asta trebuie să ajungem.

Comentariu: Dar tu spui: Daca omul nu vrea sa faca schimbari interne, poti investi in el orice vrei, dar nu îl va afecta in niciun fel.

Răspunsul meu: Nu, sub influența societății el va dori să se schimbe pentru că suntem o consecință a societății. Nu poți face nimic în privința asta! Dacă societatea este pătrunsă de această idee, atunci omul este inevitabil de acord cu ea și acționează în aceeași direcție.

Întrebare: Când comunici cu cineva sau dai lecții, cum influențezi acel public sau acel om cu care ești în contact, astfel încât să-l schimbe?

Răspuns: Acționez din mine însumi. Din moment ce sunt purtătorul acestei idei, cineva care comunică cu mine prin materialele mele în orice tip de media se infectează cu ea și treptat începe să lucreze în interiorul ei.

KabTV „Am primit o întrebare. Investește o parte din tine” 30.08.2013

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: