Interacțiunea spirituală dintre soț și soție

Intrebare: Care forțe și ce legi spirituale au influență asupra unei relații corecte între soț și soție și cum este posibil să învățăm să le folosim ?

Raspuns: Relația reciprocă corectă între soț și soție este realizată când aceștia devin prieteni și creează între ei aceleași condiții care există într-un grup cabalist. Am auzit asta de multe ori de la profesorul meu, marele Cabalist Rabash.

Dacă soțul și soția muncesc corect, reciproc, unul cu altul și cresc spiritual împreună, Creatorul se va revela între ei și ei vor deveni un mic grup.

Dar asta nu exclude participarea soției în grupul de femei sau a soțului în grupul de bărbați, însă cei doi formează un grup întreg fizic normal între ei.

Intrebare: Ai cunoștință de asemenea grupuri ? Cum interacționează unul cu altul ?

Raspuns: Mi s-a spus că au existat grupuri ca acestea în trecutul îndepartat, dar nu le-am vazut cu profesorul meu Rabash, chiar dacă soția sa a înțeles foarte bine în ceea ce este implicat și au trăit împreuna 65 de ani. Chiar și tatăl lui, marale Cabalist Baal HaSulam, nu a fost conectat cu soția sa în felul acesta.

Studenții lui Rabash aspiră parțial la asta, dar din lipsa timpului și a energiei de a implementa activități spirituale între noi, învățam în grupuri de barbați, iar femeile studiază separat.

Am fost primul grup care a pătruns în Înțelepciunea Cabalei atingând lumile spirituale, așa că nu am avut suficientă forță, răbdare și  minte să creeam conexiuni de felul acesta și în familie. Am fost pionieri în studierea și atingerea Înțelepciunii Cabalei, astfel încât în timpului lui nimic nu a mers uns.

Intrebare: Ar fi corect pentru soț și soție să descopere cealaltă jumatate din ei în prima fază și doar după aceea să se conecteze și să avanseze împreuna spre Creator ?

Raspuns: Nu, nu este nevoie să se separe nimic. Este complet posibil să reușești descoperirea într-un grup în mod specific și nu prin conexiunea dintre voi. Sunt multe posibilități diferite aici.

Suntem în prezent într-o perioadă de tranziție, unde mase mari și extinse încep să studieze Înțelepciunea Cabalei, astfel încât nu se poate ști clar dacă trebuie să acționăm reciproc în mod special cu soția sau bărbatul și apoi în grup sau invers, întâi în grup și apoi în cuplu.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 06.03.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: