Interes Pentru Lumea De Dincolo

543.02Întrebare: Unele state adoptă legi împotriva magiei și șamanismului. Susțineți astfel de legi?

Răspuns: Da, dar adevărul este că legea nu spune nimic. Adoptăm atât de multe legi frumoase și bune în întreaga lume — în ONU, în comunitatea europeană și așa mai departe. Și ce rost are?

Principalul lucru este că acceptăm aceste legi bune asupra noastră. Cred că nimeni în lume nu poate spune că este împotriva celor zece porunci ale Torei: „Să nu ucizi”, „Cinstește-ți părinții” și așa mai departe. Dar cine le folosește de fapt? Unde este acceptat?

O persoană este un egoist și percepe imediat orice regulă pe care o aude în conformitate cu egoismul său și o subordonează eului său.

Întrebare: De ce o persoană are un mare interes pentru lumea cealaltă?

Răspuns: Pe de o parte este conectată cu noi. Pe de altă parte, nu a fost deloc studiată de noi și nu putem avea interacțiuni clare cu ea. Unde pot găsi această lume superioară? Cum o pot influența? Ce pot face cu ea? Nu stiu nimic despre asta.

Dar pofta pentru tot ce este ascuns este inerentă naturii umane, așa cum un copil este atras de ceea ce este de neînțeles, de ceea ce este necunoscut și îi poate oferi un fel de împlinire.

De la KabTV “Stările Spirituale” 2/1/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed