Interiorul în afară

Întrebare: Care este înțelesul spiritual pentru pământul meu?

Răspuns: Pământul meu este o dorință pe care trebuie să o corectez. Una pe care nu o pot corecta singur, ci numai în unitate cu ceilalți.

Ceilalți sunt parte din sufletul meu care îmi par străini și care se găsesc aparent în afara mea. Așa că relaționez cu ei ca și cum nu există sau sunt departe de mine.

Și pot să relaționez în mod diferit înțelegând că ei sunt în interiorul meu; acestea sunt caracteristicile mele personale care sunt proiectate în afara mea de mintea mea pentru a face posibil să muncesc în mod reciproc cu ei, mai liber și mai mult, și pot să văd caracteristicile mele și pe cele ale lor ca fiind opuse.

Dacă înțeleg că ele sunt carcateristicile mele, pot să le accept. Dar dacă îmi pare că ele se găsesc în altcineva, atunci nu sunt gata să accept sau să mă apropii de această persoană. Deci o astfel de viziune a caractersticilor mele interioare sub forma a miliarde de oameni mă ajută să-mi amplific toate neclaritățile, contradicțiile și erorile ca sub o lupă.

Astfel, mă pot corecta pe mine însumi pentru că dacă persoana se află în afara mea, simt cele mai mici discrepanțe dintre noi și nu mă înșel! Dar dacă se află în interiorul meu, atunci sunt gata să fiu de acord cu tot și nu mă corectez niciodată. Astfel îmi văd interiorul în afară sub forma tuturor oamenilor din jurul meu.

De pe KabTV, Secretele Cărții Eterne, 13.08.2014

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed