Întoarcerea acasă

Întrebare: Natura a creat femeia mai puternică și mai energică în toate sensurile, pentru că rolul ei este să aibe copii?

Răspuns: Desigur. Femeile vor trebui să se întoarcă, eventual, la consolidarea casei. Miliarde de oameni șomeri vor fi reclasificați și femeile vor părăsi serviciile lor și se vor angaja în educarea copiilor și în a avea grijă de casă, în timp ce bărbații vor munci.

Ridicarea generației viitoare este o mare problemă și numai femeile o pot rezolva. Trebuie să explicăm asta oamenilor, pentru că dacă lucrurile merg așa cum merg acum, generația viitoare nu va supraviețui. Va fi atât de urât, încât va pune la îndoială viața însăși. Trebuie să ne întoarcem la situația normală.

Odată cu asta, femeile vor dezolta spiritualitatea! Ele vor avea mai mult timp; ele se vor relaxa, pentru că vor avea o casă, un soț și copii. Pe lângă educarea pedagogică și psihologică de care au nevoie copii ei și grija pentru bărbat, o femeie va fi capabilă să se angajeje și câteva ore pe zi, în dezvoltarea ei spirituală.

Din lectia de Cabala in limba rusa din 04.12.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent:

Articolul următor: