Într-un sistem închis

Întrebare: Dacă lucrăm într-un grup pentru a crea în mod corect o conexiune între noi, nu vom avea atunci nicio suferinţă fizică?

Răspuns: Corect, dar nu este posibil să muncim la modul ideal. De fapt, nu sunteţi singuri, munciţi într-un grup, iar el este conectat la întreaga umanitate. Deci, chiar atunci când cineva are mici dorinţe fizice, el are o influenţă asupra noastră.

Suntem într-un sistem integral închis, un suflet colectiv, astfel că oricine din afara grupului influenţează pe toată lumea.

Întrebare: Înseamnă că nu voi putea să construiesc conexiunea prin intelect, că nu voi putea să verific şi să gândesc raţional, de ce se întâmplă aşa?

Răspuns: Este posibil să calculezi totul, dar Cabaliştii nu sunt implicaţi în asta. Înţelepciunea Cabala chiar interzice să faci asta, pentru că trebuie să fii interesat în rezultate. Rezultatul este contactul imediat cu Creatorul. Este un contact mai mare decât înainte, un contact în care tu obţii toate contrastele şi contradicţiile, deoarece sunt conectate cu începutul şi sfârşitul creaţiei.

Din lecţia de Cabala în limba rusă din 15.05.2016

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: