Intră în cerc

Întrebare: La ce trebuie să ne concentrăm, pentru a descoperi conexiunea în dorinţa noastră comună?

Răspuns: Toţi trebuie să lupte să vizualizeze cât de bine poate grupul (lumea şi/ sau, pe ei înşişi) c şi să intre în el:  în locul, fără corpuri fizice cci numai dorinţe care-L vizează pe Creator. Omul vede cum aceste dorinţe sunt conectate mutual într-un singur sistem, doreşte să fie în el, dar încă se simte deoparte. Ei sunt toţi legaţi în timp ce el încă nu e.

Apoi, în funcţie de abilităţile lui de a le dărui, el roagă şi cere de la ei să-l influenţeze ca raspuns şi să-l includă, să-l ia şi pe el înăuntru. La fel ca atunci când se dansează în cerc şi laşi pe unul din afară să intre. Faci loc pentru el şi el se alătură. Asta înseamnă să primeşti susţinere de la grup.

Depinde de cât de tare a cerut asta şi a dorit să fie inclus în grup, cât să ia putere, dorinţa şi gândurile de la grup  şi cât de mult vrea el să-şi înlocuiască propriile gânduri şi dorinţe cu cele ale grupului, nelăsând nimic din el însuşi şi, ca urmare, anulându-se pe sine. Şi, în loc să aibă propriile gânduri şi dorinţe, el primeşte ceva de la grup, noi spunem că a câştigat spiritualitate.

Apoi, în grupul în care el a intrat, el doreşte să descopere forţa colectivului care îl umple şi îi conectează. Această forţă trăieşte între ei, este iubirea mutualî şi conexiunea. Omul doreşte să se afunde în forţa cere leagă împreună toate părţile dorinţei comune. Aceasta este privită ca angajamentul lui la adeziunea cu Creatorul, când el primeşte mintea şi senzaţiile nivelului superior.

Făcând aşa, el nu se anulează pe sine, însă începe să se experimenteze pe sine ca nou, născut mulţumită faptului că s-a anulat pe sine, a primit gândurile şi dorinţele de la grup, a obţinut conexiunea şi în interiorul lui a simţit o forţă vitală, Lumina. Asta înseamnă că acum, vasul (Kli-ul) şi Lumina sunt noi, spirituale.

Aceştia sunt paşii pe care trebuie întâi să-i faci.

Din Lecţia 8 de la Convenţia We! 4/3/2011

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: