Între maimuță și Creator

543.02Comentariu: Am auzit de un caz în care părinții elevilor au intentat un proces împotriva profesorilor care și-au învățat copiii că bărbatul provine din maimuță.

Răspunsul meu: Corpul nostru provine într-adevăr dintr-o maimuță, iar „eu” nostru provine din forța superioară. Nu poți scăpa de ea! Ei uită de a doua jumătate.

Omul din mine nu a venit de la o maimuță. Doar corpul meu este o consecință a dezvoltării animalelor.

Comentariu: Cert este că acei părinți i-au îndemnat pe profesori să acorde copilului o oarecare libertate de alegere între faptul că nu este doar un corp și că este posibil să mai existe și altceva în el.

Răspunsul meu: Să alegi între o maimuță și Creator? Buna alegere. Dar cum o vor face?

De fapt, între maimuță și Creator există „Eul” omului. Dacă deschideți cărți cabalistice scrise cu mult înainte de Darwin, veți vedea că corpul uman își are originea de la maimuță – de la nivel neînsuflețit la nivel vegetativ, de la nivel vegetativ la animat.

Acest lucru este afirmat în Cartea Zohar  acum 2,000 de ani și în scrierile lui Ari de acum 600 de ani. Și teoria lui Darwin are doar 250 de ani.

Starea intermediară dintre corpul animal și cel uman este maimuța. Cu toate acestea, va fi dovedit de știință. Dar nu asta este problema!

Problema este că eul uman nu are nicio legătură cu maimuța. Este doar corpul nostru, fiziologia noastră, carnea noastră.

KabTV “Prim-Plan. Teatrul Absurdului” 7/18/10

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed