Întreaga lume către provocarea naturii

259.02Întrebare: Cum poate omenirea să se ridice la provocarea naturii cu care se confruntă acum? Este clar că toată lumea ia o decizie despre sine. Medicii merg la spitale pentru a salva vieți. Oamenii de știință dezvoltă vaccinuri. Cum se poate întâmpla acest lucru cu întreaga omenire?

Răspuns: Numai dacă există cu adevărat o problemă uriașă cu care se confruntă absolut toți oamenii de pe Pământ și toată lumea își va simți dependența totală de o amenințare superioară, atunci, probabil, toți oamenii lumii se vor ridica și se vor uni depășind această amenințare. Ar fi grozav!

Între timp, nu văd asta. Totul depinde de apariția unei amenințări externe universale. Chiar dacă ceva răsună undeva, cum ar fi tsunami-ul din Japonia sau centrala nucleară de la Cernobîl, este posibil ca restul să nu știe despre asta. Avem nevoie să se întâmple ceva atât de extrem, încât toată lumea de pe Pământ să tremure și să înceapă să se gândească la ce să facem cu viața noastră.

Întrebare: Sentimentul unei astfel de probleme are în sine o forță de conectare a oamenilor? Poate că va fi un fel de schimbare psihologică, o scuturare psihologică?

Răspuns: Nu. Cred că trebuie să se întâmple ceva foarte grav, cum ar fi, să zicem, un cutremur mondial, astfel încât Pământul să fie zguduit corespunzător. Apoi, va fi nevoie să ne unim în fața unei amenințări externe globale.

Chiar și căderea unui meteorit nu ar putea aduce o astfel de teamă umanității, deoarece doar o parte a Pământului ar fi afectată de aceasta. Dacă un continent întreg intră sub apă, nu este o pierdere pentru întreaga omenire. Este necesar ca toată lumea să experimenteze groaza pierderii într-o asemenea măsură încât va fi gata să acționeze corect după aceea.

Am văzut astfel de oameni care au fost eliberați din închisorile sovietice. Ei spuneau: „Doar pâine și apă, de atât avem nevoie. Suntem gata să trăim așa tot timpul: muncă, pâine și apă. Și dacă vom avea o familie și o farfurie cu supă cu pâine și apă, atunci este un paradis ”. Acesta este șocul pe care toți trebuie să-l experimenteze pentru a avea ocazia de a corecta umanitatea. O persoană este înmuiată de suferință.

Din emisiunea de pe KabTV „Kabbalah Express” 12.01.2021

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed