Intreaga Lume Este Un Vas Spart

Intrebare primita:  Ce poate face o persoana normala in scopul accelerarii avansarii societatii spre corectie?

Raspunsul meu: Astazi devine din ce in ce mai evident ca intreaga lume este un singur vas spart. Fiecare persoana din aceasta lume, dupa ce aude explicatia corecta, va accepta faptul ca lumea trebuie conectata intr-o maniera pozitiva. Fiecare persoana va sti ca asta este singura cale de a avea o viata buna.

Cu alte cuvinte, este obligatoriu sa ne conectam la nivelul sufletului in scopul indeplinirii corectiei. Trupul este doar un scut extern. Din acest motiv astazi, nimeni nu poate evita sa nu fie inclus in acest proces. In fiecare colt al lumii, oamenii au auzit de criza si o simt intr-un fel sau in altul.

Exista oameni care simt criza atat intern cat si extern: ei simt ca, conectarea dintre suflete este lipsita de daruire interna (non-materiala) deasupra naturii firii egoiste a omului. Dar umanitatea inca nu a dat niciun semn in privinta asta desi este aproape de a intelege ca trebuie sa-si corecteze egoismul si sa creasca utilizarea fortelor pozitive ale fiecarei persoane.

Nicio schimbare majora nu a avut loc in lume. Dar acum, exista o intelegere generala ca inainte de criza, umanitatea avansa intr-o completa opozitie fata de dezvoltarea spirrituala. Omenirea se straduia sa ajunga maximul realizarilor egoiste, in vreme ce cateva persoane cu punctul din inima (Kabbalistii) s-au inaltat deasupra egoismului si l-au folosit in beneficiul dorintei de a darui. Astazi, ambele procese inainteaza in aceeasi directie, pentru ca intreaga lume incepe acum sa accepte, ca egoismul este rau si trebuie corectat.

Bineinteles ca ei se gandesc la corectare de pe nivelul la care se afla. Nu conteaza asta. Ceea ce este important este ca directia este acum acceasi. Inainte, existau cativa care erau pentru egoism, si altii care erau impotriva; acum, toata lumea este impotriva. A fost spus, ca daca nu ne controlam, daca nu gasim un fel de regulator, ne vom simti rau. Toata lumea vorbeste despre un regulator, o reglementare. Unii vorbesc despre un regulator la un nivel material si altii despre altul, un tip superior de reglementare.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: