Întreaga noastră viață este o mișcare interioară către lumină

527.03Întrebare: Cum poate cineva, contrar egoismului său, să se străduiască să-l depășească și să continue să se unească? În mintea lui înțelege că trebuie să se ridice deasupra lui însuși, să se conecteze cu ceilalți, dar este atât de greu de realizat! Ce ar trebui să-l atragă pentru ca egoismul lui să fie de acord să facă asta?

Răspuns: Trebuie doar să te gândești mult la asta, să citești și să încerci să te convingi în toate modurile posibile.

Cuiva îi va veni prin minte, altcuiva prin sentimente, altor oameni prin exemple istorice, poate, prin niște imagini religioase, prin frică, nu contează cum, se întâmplă în moduri diferite. Dar totuși, o persoană va ajunge la concluzia că este obligată să facă acest lucru și va începe să se îndrepte spre aceasta.

Ca urmare a acestor eforturi, lumina va acționa asupra lui și îl va schimba. Omul însuși nu va mișca niciun mușchi. El este construit în totalitate doar pentru ca lumina să-l influenţeze.

Cel mai important lucru din viața noastră este pregătirea pentru cea mai mare realizare. Întreaga noastră viață este pregătirea pentru corectarea completă.

Fiecare secundă este pregătire, pentru că de noi depinde doar o mică mișcare înainte spre scop: fie în intenție, dorințe, fie chiar doar într-un fel de mișcare. Iar restul este făcut de lumina căreia îi provocăm impactul.

Fie gândurile și dorințele noastre, adică mintea și inima noastră, avansează de la sine ca o mașină, iar lumina le afectează în mod constant. Dar din moment ce se schimbă constant, ca un fel de tobă în interiorul nostru, creștem și ne schimbăm.

Sau noi înșine facem cumva mișcări înainte spre lumină, măcar puțin emoționându-ne cu ajutorul mediului. Nu veți face acest lucru în alt mod decât doar pentru a vă conecta cu ceilalți, a le percepe mintea, sentimentele, dorințele și gândurile lor.

Când există doar o mișcare ușoară din partea noastră, provocăm o intensitate mai mare a luminii. Nu lumina se schimbă, ci noi parcă ne-am apropia de ea, luptăm pentru ea, expunându-ne influenței ei mai mari.

Despre asta este progresul nostru. Nu mai este nimic altceva pe lume. Doar asta se întâmplă în fiecare secundă. Prin urmare noi și toată natura în general, există în interiorul acestei lumini permanente, ca în interiorul unei supe, și suntem gătiți în interiorul ei pe focul constant din jur.

Depinde doar de noi cum vom ajunge la o asemănare mai mare cu lumina superioară. Dacă o dorim din interiorul nostru, atunci vom ajunge rapid la adeziunea cu ea.

Asta e tot. Nu este nimic altceva aici! Întreaga noastră viață este doar aspirație, intenție și pregătire pentru lecție pentru a ne muta în interior, prin dorințele noastre, către lumină, către calitățile ei. Aceasta este întreaga metodă!

Prin urmare, când întrebi: „Cum ne putem apropia și dezvălui câteva secrete?” Ce fel de secrete?! Totul este deschis în fața ta! Încearcă să te străduiești pentru lumină și să te apropii de ea în calitățile tale. Și acest lucru este posibil doar prin apropierea de ceilalți, prin iubirea de prieteni și apoi prin iubirea întregii omeniri.

În acest fel vei provoca un impact mai mare al luminii, vei intra în dezvoltare mai repede decât alții și vei înțelege și simți rapid totul. Vei dezvălui domeniul în care existi, lumea superioară. În parallel, cu cinci simțuri fizice veți începe să simțiți structura internă a lumii spirituale. Ea există aici și acum.

KabTV „Am primit un apel. Atât timp cât eu sunt în viață, ei doar vor suferi” 02.06.2012

 

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul următor: