Întreaga viață se află în apă

703.04Întrebare: Care este calitatea apei? Astăzi, ca urmare a studierii genelor, oamenii de știință au ajuns la concluzia că 75% dintre gene sunt formate din apă. Ce este această apă de calitate deosebită?

Răspuns: Există multe cercetări pe această temă.

Potrivit Cabala, apa este calitatea Binadăruirea și calitatea vieții. Și deși aceasta nu este forța vieții în sine, viața este imposibilă fără ea. Adică, apa este umplutura universală, solventul, substratul, din care crește totul.

Pământul fără apă este lipsit de viață. Pune puțină apă și va fi viață. Această viață nu există în apă, ci în sol, dar fără apă pământul este mort. Apa este mijlocul prin care începe viața.

În dezvoltarea noastră prenatală suntem în apă. Suntem 90% apă. Si asa mai departe.

În înțelepciunea Cabala, apele superioare și apele inferioare sunt calități uriaşe ale lumilor. Tot spațiul spiritual este umplut cu apă. Existăm in ea. Nu înotăm undeva, ci existăm în interiorul ei, ca niște calități opuse apei, dar trăind tocmai pentru că am primit contactul corect cu ea. Adică, întreaga noastră viață este construită în interiorul apei, calitățile dăruirii.

KabTV “Prim-plan. Teritoriu Special” 5/17/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed