Întrebări despre necesitatea acţiunii şi apropierea Convenţiei

Întrebare: În una din conferinţele tale recente ai spus că trebuie să acţionăm. Ce ai vrut să spui?

Răspuns: Fiindcă lumea devine mai intgrală şi mai conectată, pentru a ne fi mai bine în ea, interconexiunile noastre trebuie să ia aceeaşi formă. Experienţa artă că noi suntem deja rămaşi în urma lumii interconectate şi de aceea acţiunile noastre devin din ce în ce mai eronate. Trebuie să învăţăm noua structură a lumii şi să fim corespunzători ei. Aceasta este o garanţie a succesului în viaţă.

Întrebare: Este posibil să pregătim adolescenţi pentru Convenţie? Ei au o adevărată dorinţă de a se alătura Mişcării de Garantare (Arvut) în viitor. Astăzi, este dificil cu aceşti copii. Vreau ca cel de al doilea fiu al meu să participe la pregătirile pentru Convenţie, nu cu adulţii ci cu copii asemenea lui.

Răspuns: Trebuie să iei legătura şi să rezolvi problema asta cu organizatorii, sunt sigur că fiul tău îşi va găsi locul şi va activa în timpul pregătirilor pentru şi la Convenţie.

Întrebare: Este greu să te aduni într-un singur loc într-o ţară aşa mare ca Mexic. Cât de important este să se adune fizic într-un singur loc, măcar o dată pe an?

Răspuns: Este de dorit, pe cât este rezonabil posibil, să se adune în grupuri cât se poate de mari.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed

Articolul anterior: