Intrebari despre sotia mea si revelarea Cabalei

Intrebare: As vrea sa stiu de ce sotia ta nu vine la conventii. Sotia si copiii tai studiaza Cabala?

Raspuns: Ea este obisnuita sa studieze si sa fie totdeauna prezenta prin conexiune virtuala. Ea crede ca in acest mod poate sa vada si sa auda si sa participe mai mult ca femeie.

Intrebare: Cum sa pregatesc un loc pentru revelarea Creatorului?

Raspuns: Tu trebuie sa pregatesti o dorinta pentru asta, adica dorinta de a obtine calitatea daruirii. Asta fiindca Creatorul, calitatea de daruire si iubire, este revelat in om cand el sau ea tanjesc dupa asta. Intreaga noastra munca este sa dorim. Grupul, profesorul, si studiul au rolul de a forma in om dorinta.

Intrebare: La conventia din St. Luis ai spus ca americanii trebuie sa vorbeasca lumii despre Cabala, scotand in evidenta rolul lor in revelarea ei lumii. Dar apoi ai spus acelasi lucru si despre poporul rus, care a suferit mai mult decat ceilalti si prin asta a capatat o sensibilitate speciala in revelarea si diseminarea Cabalei. In afara de asta, un rol important in revelarea Cabalei lumii este asumat si de evrei, cei care trebuie sa devina Lumina pentru natiunile lumii.

Sunt derutat. Prin cine va fi Cabala revelata lumii pana la urma?

Raspuns: Ea va fi revelata prin fiecare natiune si prin fiecare persoana ca urmare a eforturilor lor de a se conecta cu ceilalti si in concordanta cu facultatile si talentele lor naturale.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed