Intrebari Despre Un Sot, Bariera, Si Rau

Intrebare: Am o intrebare legata de sotul meu. Noi luam in serios munca noastra si sotul meu ajunge cateodata la un punct de frustrare completa, mare durere, ingrijorare, si chiar “furie” fata de conditia omeniri, fata de tot ceea ce simte in interior si in exterior, ca si cum simte ca toata greutatea lumii apasa pe umerii sai si trebuie sa gaseasca o solutie pentru tot acest “haos”.

Ce pot face in calitate de sotie pentru a-i usura munca, pentru a-l ajuta sa simta ca se afla in echilibru sau macar linisti, si eventual sa ajunga sa inteleaga responsabilitatea sa?

Raspuns: O sotie il poate linisti si echilibra mult mai bine decat oricine. El trebuie sa examineze mai profund perceptia asupra lumii si asupra conducerii fortei unice. Noi percepem lumea in interior, in proprietatile noastre. Cu alte cuvinte, in functie de coruptia noastra, noi percepem lumea in loc sa il percepem pe Creator. Daca va corectati, veti simti in fata voastra Lumea Infinitatii prin aparitia Creatorului inaintea voastra.

Intrebare: Daca o persoana trece bariera, exista un punct unde trebuie sa se mute fizic aproape de un grup, iar daca nu, isi va face rau singur?

Raspuns: Bariera este granita dintre voi si prietenii vostri.

Intrebare: Eu stiu ca infruntarea inclinatiei rele din interiorul meu este o parte a caii catre adevar, calea corectiei. Stiu de asmemenea ca infruntand inclinatia rea Creatorul doreste sa imi arate ca sunt opus Lui si ca sunt inca departe de proprietatea de a darui.

Insa nu este suficient sa vad ca sunt rau? De ce raul creste asemeni unui monstru care pare sa controleze totul? Simt ca sunt mai rau ca niciodata in viata mea, si ca ranesc o gramada de persoane din jurul meu.

Raspuns: Acestea sunt dorintele tale care iti sunt revelate datorita puterii pe care o ai de a le gestiona si corecta.

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed