Întrebări pentru adulți de la copii

961.2Comentariu: Părinții vă trimit întrebările copiilor lor. Întrebările sunt de fapt profunde.

Marina de opt ani întreabă: „Când părinții mei se certau mult, veneam foarte tristă la școală. Din această cauză, copiii nu au vrut să fie prieteni cu mine. Acum este război și mama a mers la bunica. Și acum toată lumea este tristă. Şi mă bucur. Pentru că acum înțeleg cum a fost pentru mine. E rău că sunt fericită?”

Răspunsul meu: Dar părinții sunt triști. Deci de ce te bucuri?

Întrebare: Se bucură pentru că acum înțelege cum a fost pentru ea când părinţii se certau și era tristă. Și cum ar trebui să iasă Marina de opt ani din asta? Sau cum ar trebui să se comporte? Îmi văd părinții triști, de exemplu, sau pe toți cei din jurul meu triști.

Răspuns: Stabilește-ți un obiectiv pentru a-i face bucuroși.

Întrebare: Adică prin faptul că se bucură, își înțelege treptat firea? Acesta este un copil de opt ani! Deodată simte că se bucură când alții se simt rău. Ce spune asta despre vremea noastră?

Răspuns: Că deja putem aborda o stare pe care suntem capabili să o înțelegem.

Întrebare: Dacă copiii înțeleg asta, atunci noi putem și mai mult? Putem începe deja să-i învățăm pe copii asta?

Răspuns: Puteți învăța copiii totul. Sunt gata pentru absolut orice! Am intrat deja în ceea ce se numește perioada ultimei generații. Dar în ceea ce privește adulții, părinții acelor copii, nu se știe dacă sunt pregătiți pentru asta sau nu.

Întrebare: Pentru că au un picior în trecut?

Răspuns: Da. Este foarte posibil ca aceștia să fie dinozauri care ar trebui să cedeze și să renaască din nou. Și să vină din nou în această lume ca un copil — atât de naiv, atât de deschis.

Avem copii mari, la fel ca adulții!

KabTV “Ştiri cu Dr. Michael Laitman” 3/14/22

Discuții | Share Feedback | Ask a question
"Cabala și Semnificatia Vieții" Comentarii RSS Feed