Întrebări și răspunsuri de o parte și de alta a Machsom

Punctul din care această întrebare este pusă este foarte important. O întrebare înseamnă conexiunea ta la un fenomen și capacitatea de a clarifica sursa sa.

Nu cred să fiți într-o stare în care puteți găsi un răspuns bun la o anumită întrebare. Asta nu este posibil sub Machsom.

Întreaga realitate coboară de sus și totul este deasupra Machsom. Sub Machsom există lumea fictivă. Ceea ce vedem aici este o replică alterată și deformată a lumii spirituale, în care este imposibil să se înțeleagă ceva. Aceasta este percepția voastră pentru moment, la fel cu a persoanelor care aspiră să-și satisfacă dorințele corporale pentru hrană, sex, familie, bani, respect și cunoaștere.

Pe de altă parte, învățăm că dăruirea este un lucru bun. Pe de o parte, puneți o întrebare și pe de altă parte, doriți să găsiți un răspuns. Asta nu va funcționa până ce această imagine nu este stabilizată ca o imagine unificată: fie pe o parte a Machsom, fie pe cealaltă parte a Machsom, dar este imposibil să întrebi de o parte, ce se întâmplă de cealaltă parte. Deci, este imposibil să răspunzi la aceste întrebări.

Din partea a doua a Lecției zilnice de Cabala, 31.03.2014, Zohar

Discussion | Share Feedback | Ask a question
"Kabbalah" Comentarii RSS Feed

Articolul precedent: